Hoe ziet de samenwerking met D4D er uit voor Goede Doelen?

Deze vraag stelden wij aan Marian van Weverwijk, account manager Salesforce bij Wilde Ganzen:

“Wij zijn de samenwerking aangegaan met Data4Development omdat wij meer data-gedreven willen werken en meer grip willen krijgen op ons ICT landschap. D4D maakte meteen al een goede indruk omdat zij over veel inhoudelijke kennis beschikken en veel ervaring hebben met het werk binnen de Goede Doelen sector.”

Samen met Wilde Ganzen zijn we sinds vorig jaar bezig met de ambitie om meer data gedreven te werken. Dit werpt nu zijn vruchten af, onder andere in de vorm van een overzichtelijk KPI-dashboard met meetbare indicatoren voor de hele organisatie.

Hoe wordt dit project en de rol van D4D ervaren?

“Data4Development heeft breed geoogst binnen de organisatie om de wensen op te halen op het gebied van data en ICT, waarbij het uiteindelijk doel (meer data-gedreven werken) steeds voor ogen bleef. Dit resulteerde uiteindelijk in een concreet plan waarmee Wilde Ganzen voor een groot deel zelf aan de slag kan gaan.

De grootste toegevoegde waarde van D4D zit in hun rol als kennispartner, waarbij zij ook echt de handen uit de mouwen steken om bijvoorbeeld KPI’s en meetplannen naar een hoger niveau te tillen. Ze weten goed de zin en onzin te scheiden en brengen orde en structuur in bestaande processen en systemen.”

Wat is de persoonlijke ervaring van Marian?

“Ik ben echt onder de indruk van de kennis en vaardigheden van de mensen bij D4D waarmee ik tot nu toe heb samengewerkt.
Daarnaast staan ze open voor feedback, is de communicatie prettig en bieden ze veel transparantie over hun tijdsinvestering – dus geen verrassingen achteraf.”

Leer meer over het project en hoe je zelf meer data gedreven kan worden:

Samen met Marian zullen we een casus workshop over data gedrevenheid organiseren voor leden van Goede Doelen Nederland. Houd onze berichten in de gaten om hier meer over te horen!

D4D werkt uitsluitend samen met goede doelen omdat we hen zien als belangrijke spelers in het creëren van positieve maatschappelijke verandering. Leden van GDN krijgen zelfs 5% korting op onze ondersteuning! Lees meer op de GDN website of neem contact met ons op om meer te horen over de extra korting die je de aankomende tijd kunt krijgen op een Digitale gezondheidsscan.